De praktijk – Tandartspraktijk Westerwatering – Zaandam

De praktijk

De praktijk

U kunt rekenen op onze persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Tandartspraktijk Westerwatering. Sinds 1981 ben ik als zelfstandig  tandarts gevestigd in Zaandam. In mijn praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers die reeds vele jaren in de praktijk werkzaam zijn. Binnen de praktijk verricht ik de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons er in gespecialiseerd om een breed scala aan behandelingen zelf in de praktijk uit te voeren.

In onze praktijk staan vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk. Maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u o.a. terug in de wachtkamer. U vindt er tijdschriften, informatiebrochures, een speelhoekje met legotafel en speelgoed voor de kleintjes.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Wachtkamer

Samen met patiënten hebben we gepraat over de ideale wachtkamer. En vervolgens hebben we de wachtkamer ingericht. Speciaal voor u. Want wachten in een ontspannen, prettige sfeer is belangrijk.
U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.