De praktijk – Tandartspraktijk Westerwatering – Zaandam

De praktijk

De praktijk

coronavirus maatregelen

Omdat wij de gezondheid van u en onze medewerkers heel belangrijk vinden en ons verantwoordelijk voelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nemen wij de volgende maatregelen in acht.

Onze algemene hygiënemaatregelen en handhygiëne maatregelen waren al zeer scherp, vanaf heden is hieraan toegevoegd dat wij u verwelkomen met een glimlach i.p.v. een hand. Verder worden deurklinken na iedere patiënt met alcohol gedesinfecteerd.

Tot nu toe heeft ons personeel geen verdenkingen/symptomen van het coronavirus.

De praktijk is open voor spoedgevallen en zeer beperkt reguliere tandheelkunde. Uw afspraak kan door gaan mits u zelf geen tekenen heeft die kunnen duiden op corona danwel dat er corona bij u is vastgesteld.

De verdenkingen van een coronabesmetting zijn:

– Hoest en/of verkoudheid

– Koorts van 38 graden of hoger

– Wanneer u in contact bent geweest met iemand met het coronavirus

– Wanneer u in besmette gebieden bent geweest:

In deze gevallen vragen wij u de praktijk niet verder te betreden en telefonisch uw afspraak af te zeggen.

Bij spoedklachten wanneer u wel besmet bent, dan wel verdacht wordt op besmetting (zie verdenkingen hierboven) vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen (075 6159050).

U kunt rekenen op onze persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Tandartspraktijk Westerwatering. Sinds 1981 ben ik als zelfstandig  tandarts gevestigd in Zaandam. In mijn praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers die reeds vele jaren in de praktijk werkzaam zijn. Binnen de praktijk verricht ik de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons er in gespecialiseerd om een breed scala aan behandelingen zelf in de praktijk uit te voeren.

In onze praktijk staan vakkundige behandelingen en aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk. Maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u o.a. terug in de wachtkamer. U vindt er tijdschriften, informatiebrochures, een speelhoekje met legotafel en speelgoed voor de kleintjes.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Wachtkamer

Samen met patiënten hebben we gepraat over de ideale wachtkamer. En vervolgens hebben we de wachtkamer ingericht. Speciaal voor u. Want wachten in een ontspannen, prettige sfeer is belangrijk.
U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed.