Afscheid van Hugo van Renswoude – Tandartspraktijk Westerwatering – Zaandam

Afscheid van Hugo van Renswoude

Afscheid van Hugo van Renswoude

Op een bijzonder gezellige en zeer druk bezochte afscheidsreceptie heb ik afgelopen vrijdag, 31 januari, vele patiënten de hand mogen drukken. Heel veel lieve woorden en mooie kadoos zijn mij ten deel gevallen. Ook op deze plek wil ik iedereen bedanken voor al het vertrouwen dat ik de afgelopen, bijna 40 jaar, van u allemaal heb ontvangen. Alle blijken van belangstelling maken dit “afscheid” tot een bijzondere gebeurtenis. Een substantieel deel van de waarde van alle giften ga ik gebruiken voor de aanschaf van een openbare AED. Samen met het huidige team van medewerkers is onder leiding van de nieuwe tandarts Tom van Kan de tandheelkundige zorg voor vele jaren weer geborgd. Ik wens iedereen een gezonde (tandheelkundige) toekomst.

Publicatiedatum: 05-02-2020


« Terug naar het overzicht