Tandarts Hugo van Renswoude wordt opgevolgd door tandarts Tom van Kan – Tandartspraktijk Westerwatering – Zaandam

Tandarts Hugo van Renswoude wordt opgevolgd door tandarts Tom van Kan

Tandarts Hugo van Renswoude wordt opgevolgd door tandarts Tom van Kan

 

 

Zaandam, november 2019

 

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Na 40 jaar fulltime werken in de tandheelkunde wordt het voor mij tijd voor verandering. Per 1 februari 2020 draag ik de praktijk over aan een jongere collega.

 

Tom van Kan wordt mijn opvolger. Tom heeft 10 jaar praktijkervaring, is geboren en getogen in de Zaanstreek en woont in Westerwatering. Tom ziet ernaar uit om de praktijk, samen met het huidige team, voort te zetten.

 

Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen blijf ik komend jaar zelf nog bescheiden aanwezig.

Ik realiseer mij dat er voor velen van u een langdurige tandarts-patiënt relatie gaat stoppen. Ik prijs mij gelukkig dat, met Tom als opvolger, er voor u weer de mogelijkheid is om een nieuwe, stabiele relatie op te bouwen.

 

Rest mij u alvast langs deze weg heel hartelijk te bedanken voor het vertrouwen dat u in de afgelopen jaren in mij heeft gesteld. Ik heb alle jaren met veel plezier gewerkt en kan dankzij u, met een goed gevoel terugkijken op mijn tandheelkundige carrière.

Binnenkort nodig ik u uit om in een gezellige ambiance elkaar gedag te zeggen en dan tevens ook Tom aan u voor te kunnen stellen.

 

Vriendelijke groet,

Hugo van Renswoude

Publicatiedatum: 11-11-2019


« Terug naar het overzicht